دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

فرانسه: رایزنی با آمریکا برای ایجاد خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری برای ایران سازنده بود

فرانسه: رایزنی با آمریکا برای ایجاد خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری برای ایران سازنده بود وزیر داراریی فرانسه که به واشنگتن رفته تا درباره ایجاد یک خط اعتباری برای ایران به ارزش ۱۵ میلیارد دلار با آمریکایی‌ها گفت‌وگو کند، مذاکراتش با وزیر خزانه‌داری آمریکا را سازنده خواند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ برونو لمیر، وزیر دارایی فرانسه که روز گذشته به واشنگتن رفته بود تا درباره ایجاد یک خط اعتباری به ارزش ۱۵ میلیارد دلار تا پایان سال جاری برای ایران با مقامات آمریکایی رایزنی کند، با استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا دیدار کرده و پس از آن در صفحه توییترش بدون اشاره به ایران گفت که مذاکراتی سازنده در این باره داشته‌اند.

 

وی سپس با لارنس کادلو، مشاور اقتصادی ترامپ و رابرت لایتیزر، مذاکره‌کننده تجاری ارشد آمریکا دیدار خواهد کرد. بنا به گفته یک مقام فرانسوی، لمیر درباره معافیت‌هایی که فروش نفت ایران را مقدور خواهد کرد رایزنی کرده است. انتظار می‌رود که چین، هند و ژاپن در میان مشتریان[نفتی] باشند.

 

یک مقام ارشد آمریکایی که نمی‌خواست نامش فاش شود این ایده را اجرا ناشدنی تلقی کرده و گفت که ترامپ به وضوح گفته است که ایران از آمریکا منافعی در ازای بازگشتش به توافق هسته‌ای دریافت نخواهد کرد و کشورهای اروپایی برای حفظ کردن چیزی که دولت به تصور آمریکا توافقی "فاجعه‌بار" است، امیدی ندارند.

 

به گزارش ایسنا، رایزنی وزیر دارایی فرانسه با مقامات آمریکایی در پی این انجام شد که روز دوشنبه، هیئت بلندپایه‌ای از ایران با حضور مقامات حوزه نفت و دارایی برای مذاکرات به فرانسه سفر کرده بودند.

 

فرانسه در مذاکرات با ایران پیشنهاد ایجاد خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری را مطرح کرده اما ایران تاکید کرده که باید بتواند نفت خود را بفروشد و به پول حاصل از فروش نفت، به راحتی دست یابد.

 

همچنین وزیر امور خارجه فرانسه در این باره گفته بود: پیشنهاد ما این است که یک خط اعتباری نفتی ایجاد کنیم و در ازای آن ایران به برجام باگردد، امنیت خلیج فارس حفظ و درهای مذاکره درخصوص امنیت منطقه‌ای و برنامه هسته‌ای ایران پس از سال ۲۰۲۵ گشوده شود.

 

وی در ادامه تصریح کرد: تمامی این مسائل منوط به اعمال مجدد معافیت‌های نفتی از سوی ترامپ است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار